HIMMELSK HINDBÆRTRIFLI MED SKYR OG GRANOLA
Denne trifli smager himmelsk (hvis du spørger os), er nem at lave og så kan den spises både som morgenmad, mellemmåltid eller dessert.
Ingredienser
- 2 spsk. optøet hindbær fra frost
- 4 spsk. neutral skyr eller græsk yoghurt
- 2 – 3 spsk. PAULÚNS SUPER GRANOLA DADLER OG HASSELNØDDER
PYNT
- 1 par friske hindbær + granola
Instruktioner
- Tilføj 1 spsk. granola i bunden af et rent syltetøjsglas, andet glas eller en skål.
- Derefter tilføjer du 2 spsk. skyr, 1 spsk. optøet hindbær, 2 spsk. skyr og 2 spsk. optøet hindbær i lag.
- Afslut triflien med 1-2 spsk. Paulúns Super Granola og top med et par friske hindbær.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @pauluns_danmark eller tag #pauluns_danmark!